Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) ma 15 augustus 2022, 16:32

Werkzaamheden N303 tussen Ermelo en Harderwijk

Laatste update: 15 aug 2022 16:32 uur

HARDERWIJK – In opdracht van Provincie Gelderland start aannemerscombinatie Hoornstra Infrabouw / Boskalis met werkzaamheden aan de N303 tussen Ermelo en Harderwijk. De werkzaamheden beginnen dinsdag 23 augustus in Ermelo bij de rotonde Fazantlaan / Prins Hendriklaan. Het werk wordt in fases uitgevoerd tot half juni 2023.

Bereikbaarheid

Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren wordt het verkeer van 22 augustus 2022 tot begin november 2022 omgeleid via de N796 – N302 – Ceintuurbaan. Deze route wordt aangegeven met gele borden langs de weg.

(Brom)fietsers

(Brom)fietsers kunnen het fietspad aan minimaal één kant blijven gebruiken. In sommige fasen wordt het fietspad in beide richtingen gebruikt.

Aanwonenden en bedrijven

Bewoners en bedrijven langs het werkvak krijgen een ontheffing in de brievenbus die u duidelijk zichtbaar achter de voorruit kunnen plaatsen. Hiermee kunt u de afzetting passeren wanneer zij deze aan de verkeersregelaars bij het hek laten zien. Soms zijn delen van de N303 ook mét ontheffing niét toegankelijk. U wordt hier op tijd over geïnformeerd.

Om werkverkeer en aanwonenden te scheiden, is er gekozen voor eenrichtingsverkeer tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Zo kunt u uw woning maar vanaf één kant bereiken. Op de achterkant van de ontheffing vindt u de rijrichting per periode.

Heeft u een bedrijf langs het werkvak? Informeer dan uw klanten en leveranciers over de beperkte bereikbaarheid.

Busroutes

De bus rijdt tijdens de werkzaamheden een andere route. De aangepaste busroutes vindt u op de website van rrreis.nl.

Hulpdiensten

De hulpdiensten zijn op de hoogte van onze werkzaamheden. Bij spoed kunnen politie, ambulance of brandweer altijd door het werkvak en/of fietspad.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons