Logo 112Harderwijk

Redactie ongeval 0 reactie(s) do 01 juni 2023, 16:45

Veel schade maar geen gewonden bij kop-staart botsing op de Flevoweg in Ermelo

ERMELO – Op de Flevoweg (N302) tussen Ermelo en Uddel heeft donderdagmiddag een kop-staart botsing plaatsgevonden tussen twee personenauto’s en een bestelbus. Niemand raakte gewond. Wel is de schade aan de voertuigen groot.

Rond 16.00 uur botste de bestuurder van de bestelbus achterop een rij afremmende auto’s. De bestuurder van de bestelbus merkte te laat op dat zijn voorgangers afremden met een botsing tot gevolg. Niemand raakte bij het ongeluk gewond. In een van de auto’s zat ook nog een klein meisje. Zij was flink geschrokken.

De schade aan alle drie de voertuigen is groot. Zeker één personenauto en de bestelbus moeten worden afgesleept. Waardoor de bestuurder van de bestelbus te laat opmerkte dat zijn voorgangers afremden is niet bekend.

Een deel van de N302 is afgesloten. Dit zorgt voor lange files in beide richtingen. Het verkeer wordt om en om langs het ongeval geleid.

112 Melding

16:08:14 01-06-23 Aanrijding letsel (eCall: ) Ermelo 283817 Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.