Logo 112Harderwijk

Redactie brand 0 reactie(s) vr 02 juni 2023, 2:23

Uitslaande brand verwoest stacaravan op camping in Vierhouten

VIERHOUTEN – Een felle uitslaande brand heeft donderdagavond een stacaravan op camping Samoza in Vierhouten volledig verwoest. De brandweer wist te voorkomen dat omliggende panden konden worden behouden.

Rond 23.15 uur werd de brand op de camping aan de Plaggeweg ontdekt waarna er direct 112 werd gebeld. De brandweer schaalde al vrij snel op omdat de brand uitslaand zou zijn. Bij aankomst van de eerste brandweerwagens bleek dat ook daadwerkelijk het geval te zijn. De stacaravan, stond volledig in brand. Vlammen sloegen in een rap tempo om zich heen. De brandweer zette in op behoud van naastgelegen panden. Dit deden zij door de panden en struikgewas nat te houden.

De stacaravan is volledig verwoest door de vlammenzee. Voor zover bekend raakte niemand bij de brand gewond. De oorzaak van de brand is niet bekend.

Locatie

112 Melding

23:25:02 01-06-23 P 1 BON-01 BR wegvervoer (stacaravan) Samoza Plaggeweg Vierhouten 061661 Brandweer Veluwe West (Nunspeet) (Bemanning WT/WTS ploeg 1)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.