Logo 112Harderwijk

Redactie brand 0 reactie(s) di 07 februari 2023, 5:18

Uitslaande brand in bovenwoning Putten, bewoner ongedeerd

PUTTEN – Een bewoner van een bovenwoning aan de Jac Catsstraat in Putten ontdekte in de nacht van maandag op dinsdag een brand in zijn woning. De brandweer kreeg om 02:23 uur de 112 melding.

Ter plaatse aangekomen bleek dat er een uitslaande brand in het dak van de bovenwoning woedde. Bij de brand was sprake van veel rookontwikkeling. Eén bluswagen en een slangenwagen van brandweer Putten en de hoogwerker van het naastgelegen korps Nijkerk kwamen naar de locatie.

Aan de achterzijde van de woning was het vuur uitslaand, maar de brandweer wist te voorkomen dat de woning volledig verwoest werd door het vuur. Om het vuur zo zoek mogelijk te bestrijden heeft de brandweer dakpannen verwijderen van het dak.

Het is niet bekend waardoor de brand was ontstaan. De bewoner van de woning is ongedeerd gebleven en is opgevangen door de brandweer. Stichting Salvage zal de schade afhandelen.

112 Putten

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Putten lees je in onze categorie 112 Nieuws Putten. Alle 112 alarmeringen uit Putten kan je live volgen via 112 meldingen Putten.

112 Melding

02:23:41 07-02-23 P 1 BON-06 BR woning Jac Catsstraat Putten 062141 Brandweer Noord en Oost-Gelderland (Putten) (Blusploeg 2)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.