Logo 112Harderwijk

Redactie overval 0 reactie(s) wo 09 maart 2022, 16:20

Twee verdachten opgepakt na woningoverval Putten, politie dreigt met stroomstootwapen

PUTTEN – Aan de Dominee Ruijsstraat in Putten heeft woensdagmorgen even na half 9 een mogelijke woningoverval plaatsgevonden. De bewoner raakte lichtgewond. Twee verdachten ging er met buit vandoor.

Op basis van informatie van de melder heeft de politie beide verdachten ongeveer een kwartier later in hun auto aangetroffen inclusief de buit. Ze zijn aangehouden.

De twee verdachten zijn mannen uit Putten van 18 en 21 jaar. Bij hun aanhouding is door de politie gedreigd met het stroomstootwapen, omdat dit vaak een de-escalerende werking heeft. Dit was voor de verdachten ook reden om volledig mee te werken aan de aanhouding.

112 Putten

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een overval in Putten lees je in onze categorie 112 Nieuws Putten. Alle 112 alarmeringen uit Putten kan je live volgen via 112 meldingen Putten.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.