Redactie overig 0 reactie(s) za 04 februari 2023, 17:41

Traumahelikopter landt op heuvel in de wijk Drielanden in Harderwijk

Laatst bijgewerkt: zaterdag 17:41 uur
HARDERWIJK – Het mobiel medisch team (MMT) trok vanmiddag veel bekijks toen zij met de traumahelikopter landde in de wijk Drielanden in Harderwijk.

Het MMT werd om 16:45 uur met spoed ter plaatse geroepen voor een incident in een woning aan de Musicaldreef in Harderwijk.

Wat is een Mobiel Medisch Team?

Als iemand ziek is of een ongeluk heeft gehad, wordt hij meestal naar het ziekenhuis gebracht. Soms moet het ziekenhuis naar de patiënt of het slachtoffer komen. Dat gebeurt als er direct specialistische hulp nodig is. Bijvoorbeeld bij een groot of ernstig ongeluk. Of als iemand ernstig ziek is. Dan komt het Mobiel Medisch Team (MMT) in actie. Het MMT is vooral bekend van hun helikopter, de MMT-helikopter, ook wel traumahelikopter of lifeliner genoemd.

De traumaheli landde hierbij op het puntje van een heuvel. Waar de buurt massaal op afkwam.

Wat er precies gaande was is onduidelijk. Één persoon moest naar het ziekenhuis.

Deel dit artikel

112 Melding

16:43:43 04-02-23 A1 13991 Musicaldreef 3845 Harderwijk 11316 regio 06 Traumaheli LifeLiner 1 - MMT Ambulance Amsterdam Amstelland

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.