Logo 112Harderwijk

Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) ma 27 juni 2022, 16:53

Samenvoeging vaccinatie- en testlocatie Harderwijk

Laatst bijgewerkt: maandag 16:53 uur
HARDERWIJK – De vaste vaccinatielocatie van de GGD in Harderwijk, bij het Dolfinarium, krijgt een nieuw onderkomen. Vanaf deze week kunt u voor zowel coronatesten (vanaf woensdag 29 juni) als vaccinaties (vanaf zaterdag 2 juli) terecht aan Zuiderbreedte 8.

Testen

Op maandag 27 juni wordt er nog getest op de huidige locatie aan de Strekdam. Op dinsdag 28 juni wordt er niet getest in Harderwijk in verband met de verhuizing. Vanaf woensdag 29 juni kunt u zich laten testen aan Zuiderbreedte 8. De locatie is voor testen geopend van maandag tot en met zondag tussen 8.30 uur en 16.00 uur. Let op: de vrije inloop stopt na 15.30 uur.

Vaccineren

Van maandag 27 tot en met woensdag 29 juni wordt er in verband met de verhuizing niet gevaccineerd in Harderwijk. Vanaf zaterdag 2 juli worden alle coronavaccinaties gedaan aan Zuiderbreedte 8. De locatie is voor vaccinaties geopend op maandag en zaterdag tussen 08.00 uur en 19.30 uur.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.