Logo 112Harderwijk

Redactie ongeval 0 reactie(s) wo 25 mei 2022, 19:40

Ravage na aanrijding op Kootwijkerweg bij Uddel, geen gewonden

Laatst bijgewerkt: woensdag 19:40 uur
UDDEL – Twee voertuigen zijn op de kruising afrit A1 en de Kootwijkerweg op elkaar gebotst. Het verkeer dat bij Uddel de A1 op wil, wordt via Apeldoorn omgeleid. Er zijn geen gewonden gevallen.

Het ongeluk gebeurde rond 18.00 uur vanavond. Een personenauto met drie inzittenden knalde hard op een bestelbus. De bus schoot de berm in, ramde een lantaarnpaal omver en kwam tot stilstand tegen de afrastering. 

Hulpdiensten waren snel ter plaatse. De drie inzittenden van de personenauto zijn door ambulancemedewerkers onderzocht, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De chauffeur van de bestelbus kwam met de schrik vrij.  

Het ongeluk veroorzaakt een behoorlijke file. De politie leidt het verkeer over de kruising langs de brokstukken heen. De afrit naar de A1 is afgesloten. Verkeer dat de A1 op wil, wordt omgeleid via Apeldoorn en moet rekening houden met een extra reistijd van 40 minuten. Beide voertuigen zijn zodanig beschadigd dat ze moeten worden afgesleept. 

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.