Logo 112Harderwijk

Redactie landelijk 0 reactie(s) ma 09 mei 2022, 17:21

Problemen op Schiphol. Hoe ga jij deze zomer op vakantie?

Laatst bijgewerkt: maandag 9 mei 2022 om 21:28 uur

Schiphol is natuurlijk een heel fijn vliegveld, maar onze grootste luchthaven heeft één groot nadeel: vooral in de vakantieperiodes kan het er enorm druk zijn. Hoe ga jij deze zomer op vakantie?

Vliegtuig
Als je toch wilt vliegen dan zijn er een aantal alternatieve vliegvelden. Misschien wel het beste alternatief voor Schiphol is Eindhoven Airport. Dit vliegveld is klein en overzichtelijk, maar het heeft wel alles wat je nodig hebt.

Het Duitse vliegveld Weeze ligt vlak over de grens bij Nijmegen. Er vertrekken vanaf dit vliegveld regelmatig vluchten naar Zuid-Europa. Er zijn hier geen lange wachtrijen.

Voor intercontinentale vluchten is Düsseldorf Airport een goede keuze. Voor veel Nederlanders is Düsseldorf Airport net zo ver rijden als Schiphol. Een prima locatie dus!

Trein
De trein wordt een steeds serieuzer alternatief voor het vliegtuig. Zeker op bestemmingen dichterbij, zoals Londen, Parijs en Berlijn. Allemaal heel makkelijk te boeken via NS International.

Bus
De bus is ook een goed alternatief voor het vliegtuig. Moderne bussen zijn milieuvriendelijk, zeker ook omdat ze meerdere mensen tegelijk vervoeren. Ook is er tegenwoordig een groot aanbod busreizen binnen Europa te vinden.

Auto
Met de huidige brandstof prijzen kan een lange autorit aardig in de papieren lopen. Maar wat als je elektrisch rijdt? Voor steeds meer Nederlanders is de actieradius van een moderne elektrische auto toereikend voor dagelijks gebruik. Met je elektrische auto naar een verre vakantiebestemming kan prima, al vergt de reis iets meer voorbereiding dan je misschien gewend bent.

Problemen op Schiphol. Hoe ga jij deze zomer op vakantie?

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.