Logo 112Harderwijk

Redactie evenement 0 reactie(s) di 05 oktober 2021, 16:34

Presentaties en demo’s van hulpdiensten tijdens de veiligheidsdag in Harderwijk

Laatst bijgewerkt: dinsdag 16:34 uur
HARDERWIJK – Op zaterdag 9 oktober 2021 presenteren hulpdiensten zich aan alle belangstellenden. Tussen 10.00 en 16.00 uur lichten verschillende hulpverleners hun werk toe en zijn er activiteiten voor kinderen bij de brandweerkazerne aan de Maltezerlaan 1 in Harderwijk. Zo is er een escaperoom met als thema Sextortion en nog veel meer!

Hulpdiensten, zoals de brandweer, politie en ambulance, nemen voertuigen mee om te laten hoe ze hun dagelijkse werk uitvoeren.

Gedurende dag de zijn er ook verschillende demonstraties. En er is volop gelegenheid om met hulpverleners in gesprek te gaan over hun werk. Wilt u weten hoe u de veiligheid in en om uw huis kunt verbeteren? Experts van het team brandveiligheid geven u graag een advies passend bij uw persoonlijke situatie.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.