Logo 112Harderwijk

Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) wo 24 mei 2023, 16:53

Parkeren van campers, caravans, of aanhangwagens op de openbare weg

HARDERWIJK – Het vakantieseizoen begint bijna. Waar moet u op letten bij het parkeren van uw camper, caravan of aanhangwagen? Dit mag maximaal 3 dagen. Bijvoorbeeld voor het in- en uitpakken als u op vakantie gaat. Parkeert u langer dan 3 dagen? Dan riskeert u een boete van € 100.

Woont u buiten de binnenstad? Dan heeft u geen ontheffing of vergunning nodig. Gebruikt u uw camper of caravan niet? Dan moet u deze stallen. Dat doet u in een caravanstalling of op een ander particulier terrein. U mag uw kampeermiddel niet op de openbare weg stallen.

Vergunninghouders P1 en P2

Op P1 en P2 is een paar jaar tijdelijk gelegenheid geweest om campers te parkeren. Hier staan enkele vergunninghouders. Deze tijdelijke gelegenheid vervalt per 1 september 2023. Voor die tijd sturen we de betreffende campervergunninghouders een brief. Maar we adviseren de campereigenaren nu alvast op zoek te gaan naar een geschikte stalling. De gemeente biedt per 1 september 2023 geen parkeergelegenheid meer als camperstalplaats. Alleen nog voor toeristen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.