Redactie — 1120 reactie(s) — zo 15 augustus 2021, 4:27

Grote zoektocht naar gewelddadige man in Putten

PUTTEN – Aan de Batosweg om Putten stonden in de nacht van zaterdag op zondag 15 augustus meerdere politie eenheden van de landelijke eenheid en heeft er een politiehelikopter lange tijd boven het gebied gecirkeld.

Agenten ter plaatse meldden dat er een zoekactie gaande was naar een gewelddadige man. De vraag was daarop ook of iedereen (waaronder journalisten) in hun voertuig kon blijven. Ook werden meerdere auto’s gecontroleerd om te kijken of de verdachte niet in de auto zat. Agenten waren ook aanwezig op een camping aan de Kolthoornseweg in Putten. Omstanders meldden dat de situatie hier is begonnen.

Even later is een 27-jarige verdachte aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een poging brandstichting in een chalet. De verdachte had ook een medebewoner mishandeld en een ander persoon bedreigd met een mes. De verdachte vluchtte, maar mede door de inzet van de politiehelikopter (Zulu), kon later in de nacht de verdachte worden aangehouden. Er werd aangifte gedaan. De zaak wordt nog onderzocht.

Deel dit artikel

Reacties

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

0
Praat mee over dit nieuws, wat is jouw mening?x
()
x