Redactie — lokaal0 reactie(s) — zo 22 augustus 2021, 15:37

Het Rode Kruis afdeling Harderwijk, Ermelo en Putten biedt herhalingslessen en een nieuwe cursus EHBO aan

Wilt U Eerste Hulp kunnen bieden? Een ongelukje zit namelijk in een klein hoekje. Thuis, op het werk of zomaar op straat. Het kan zomaar gebeuren, een heleboel mensen zijn van goede wil maar vaak ontbreekt de kennis om adequaat te handelen. Juist een goede eerste hulpverlening kan een wereld van verschil maken voor het slachtoffer en erger voorkomen. En daar draait het om bij EHBO.

Dit is ook de reden dat veel zorgverzekeraars de kosten van een EHBO cursus geheel of gedeeltelijk vergoeden. Gedurende 8 lesavonden van 2 1/2 uur worden diverse ongevallen besproken en leert u op de juiste manier te handelen. De cursus wordt afgesloten met een Rode Kruis European First Aid certificaat. Dit certificaat is twee jaar geldig. Om de geldigheidsduur na twee jaar te kunnen verlengen, is het raadzaam herhalingslessen te volgen. Tijdens deze lessen worden bepaalde onderwerpen herhaald en kunt u aantonen nog steeds een kundige eerstehulpverlener te zijn. Locatie: Kazerne voor Brandweer en Rode Kruis, Maltezerlaan 3 te Harderwijk. De cursus vindt plaats op 8 dinsdagavonden en duurt van 19.30 – 22 uur. Op 14 september start de eerstvolgende cursus. De minimumleeftijd om deel te nemen is 16 jaar.

Voor informatie over de EHBO-cursus en eventuele aanmelding kunt u contact opnemen met tel. 06-81271740 of [email protected] Aanmelden kan via deze link.

https://shop.rodekruis.nl/cursus-uitgebreide-ehbo Lukt dit niet, dan graag een mail sturen. Het maximale aantal deelnemers voor een cursus is 12 personen. Wij verzorgen ook herhalingslessen uitgebreide EHBO op woensdagavond 17 en 24 november en 1 december. Voor informatie zie hierboven en aanmelden kan via deze link https://shop.rodekruis.nl/herhalingscursus-uitgebreide-ehbo-h#zoekfilter-locatie Met een geldig EHBO diploma kun je vrijwilliger Evenementenhulp worden.

Er is een grote vraag voor hulpverlening in Harderwijk en omgeving, dus zijn er altijd nieuwe vrijwilligers nodig. Belangstelling? Bel 06-81271740 Ook verzorgen we cursussen Reanimatie en AED, aanmelden via deze link https://shop.rodekruis.nl/ehbo-cursus-reanimatie-aed en herhalingslessen Reanimatie en AED via deze link https://shop.rodekruis.nl/herhalingscursus-reanimatie-en-aed

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons