Logo 112Harderwijk

Redactie algemeen 0 reactie(s) vr 18 juni 2021, 10:11

Het Rode Kruis afdeling Harderwijk, Ermelo en Putten biedt een cursus EHBO aan baby’s en kinderen aan

Laatst bijgewerkt: zondag 14:46 uur

REGIO – Zeker bij kinderen komen ongevallen in en rond het huis vaak voor. Vallen, verslikken of branden: als het gebeurt, wil jij precies weten wat je moet doen. Door een cursus EHBO aan baby’s en kinderen te volgen, leer jij hoe je op tijd de juiste handelingen verricht. Zo weet jij in geval van nood altijd hoe je jouw kind direct kan helpen. Oefen alle EHBO-vaardigheden die je nodig hebt voor EHBO aan baby’s en kinderen. Inclusief reanimeren en het gebruik van de AED, toegespitst op baby’s en kinderen.

Het certificaat behorende bij deze cursus is door de Rijksoverheid goedgekeurd voor gastouders en valt nu ook binnen de Regeling Wet kinderopvang (wet IKK). Locatie: Kazerne voor Brandweer en Rode Kruis, Maltezerlaan 3 te Harderwijk. De cursus vindt plaats op zaterdag 3 juli en duurt van 8.30 – 17 uur. De minimumleeftijd om deel te nemen is 16 jaar.

Voor informatie over de cursus kunt u contact opnemen met tel. 06-81271740 of [email protected]

Aanmelden kan via deze link. https://shop.rodekruis.nl/cursus-eerste-hulp-aan-babys-en-kinderen Lukt dit niet, dan graag een mail sturen. Het maximale aantal deelnemers voor een cursus is 12 personen. De kosten zijn € 140,00, maar wellicht vergoedt uw zorgverzekering een deel.

In het komende seizoen staan er 2 cursussen Uitgebreide EHBO en herhalingslessen Uitgebreide EHBO op het programma. Met een geldig EHBO diploma kun je vrijwilliger Evenementenhulp worden. Er is een grote vraag voor hulpverlening in Harderwijk en omgeving, dus zijn er altijd nieuwe vrijwilligers nodig.

Belangstelling? Bel 06-81271740 Daarnaast geven we ook cursussen Reanimatie/AED en herhalingslessen Reanimatie/AED.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.