Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) zo 25 april 2021, 15:23

Onbekenden leggen takken en zelfs stukken beton op fietspad in Harderwijk

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:46 uur

HARDERWIJK – Afgelopen tijd is er in de avonduren een aantal keer meerdere grotere takken en zelfs stukken beton op het fietspad van het Beneluxpad in Harderwijk gelegd. Sommige lagen dwars over het fietspad, anderen lagen in de berm, klaar om op de weg te worden gelegd.

Levensgevaarlijk, vooral als het donker is, zegt de wijkagent Arjan op Instagram. Het gaat om het gedeelte van het Beneluxpad tussen het viaduct van de A28 en de Beneluxlaan. De politie gaat extra toezicht houden om ongelukken te voorkomen en de daders in de kraag te vatten.

112 Harderwijk

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Harderwijk lees je in onze categorie 112 Nieuws Harderwijk. Alle 112 alarmeringen uit Harderwijk kan je live volgen via 112 meldingen Harderwijk.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.