Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) ma 29 maart 2021, 16:57

Automobilist botst tegen busje voor verkeerslicht en gaat er met hoge snelheid vandoor

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:45 uur

HARDERWIJK – Op donderdag 25 maart 2021 rond 16:00 uur heeft er een verkeersongeval plaats gevonden op de Oranjelaan in Harderwijk ter hoogte van het viaduct A28.

Bij de verkeerslichten voor de oprit A28 stond een busje stil. Een auto botste tegen het busje. De veroorzaker reed om het busje heen en reed met hoge snelheid de oprit A28 op richting Amersfoort. De veroorzaker reed met een zilverige personenauto, een sedan model, met vermoedelijk de letters “GL” in het kenteken. In de personenauto zaten twee jongens, waarvan een van de twee een pet op had.

Getuigen kunnen contact opnemen met het algemene politienummer 0900-8844.

112 Harderwijk

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Harderwijk lees je in onze categorie 112 Nieuws Harderwijk. Alle 112 alarmeringen uit Harderwijk kan je live volgen via 112 meldingen Harderwijk.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.