Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) di 01 december 2020, 23:03

Koninklijke onderscheiding voor 7 leden van de vrijwillige brandweer Putten

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:44 uur

PUTTEN – Op dinsdag 1 december 2020 reikte burgemeester H.A. Lambooij een Koninklijke onderscheiding uit aan 7 leden van de vrijwillige brandweer in Putten. Zij zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau, omdat zij zich jarenlang als vrijwilliger hebben ingezet voor de samenleving.

 

Deze heren ontvingen een lintje en een bos bloemen: H. (Harmen) Berg, G.M. (Gerald) Stoffer, H.G. (Gert) Knoppersen, G. (Gert) Meiling, G.G. (Geurt) Trip, G. (Gert) van Winkoop en A.B. (Anton) Spelt. 

  • H. (Harmen) Berg begon op 1 januari 1986 bij de brandweer. In de bijna 35 dienstjaren die achter hem liggen heeft hij van alles binnen het corps gedaan. Een van zijn specialiteiten is het onderhoud van de ademluchtapparatuur.
  • G.M. (Gerald) Stoffer is 34 jaar brandweerman. Technisch onderlegd en met leidinggevende capaciteiten. Hij nam per 1 juli 2020 afscheid als repressief vrijwilliger, maar ondersteunt de brandweer ook na zijn afscheid.
  • H.G. (Gert) Knoppersen is 31 jaar lid van de brandweer. Eigenlijk al vanaf zijn 12e jaar actief. Het is hem, bij wijze van spreken, met de paplepel ingegoten.
  • G. (Gert) Meiling is brandweerman vanaf 1 oktober 1993. Een allround brandweer man die de spanning op cruciale momenten weet te breken.
  • G.G. (Geurt) Trip is gedurende 2 periodes lid geweest van de vrijwillige brandweer in Putten. Van 1987 tot en met 2003 en van 2012 tot en met 2020. Hij nam op 1 november 2020 afscheid. Specialist op het gebied van gevaarlijke stoffen.
  • G. (Gert) van Winkoop is ruim 22 jaar lid geweest van de vrijwillige brandweer en nam afscheid op 1 april 2020. Man met gouden handjes. Nauwgezet en technisch buitengewoon bekwaam.
  • A.B. (Anton) Spelt is 22 jaar lid van de vrijwillige brandweer. Een allround vakman met de nodige kennis van medische zaken.

112 Putten

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Putten lees je in onze categorie 112 Nieuws Putten. Alle 112 alarmeringen uit Putten kan je live volgen via 112 meldingen Putten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.