Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) za 10 oktober 2020, 3:45

Zwaargewonde jonge vrouw aangetroffen in buitengebied van Elspeet

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:43 uur

ELSPEET – Op de Heetkamp in het buitengebied van Elspeet hebben buurtbewoners afgelopen nacht een zwaargewonde jonge vrouw aangetroffen.

De jonge vrouw werd rond 00.20 uur ontdekt nadat een bewoner van een woning aan de Heetkamp controleerde of zijn schuur goed was afgesloten toen hij plots een scooter langs de weg lag liggen. Toen de man poolshoogte ging nemen zag hij dat er een vrouw naast de scooter lag en schoot direct te hulp. Het bleek zelfs een bekende van de man te wezen.

Het slachtoffer bleek er ernstig aan toe, hulpdiensten waaronder een traumahelikopter werden gealarmeerd. Het slachtoffer, een vrouw van 20 jaar oud, is uiteindelijk per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht, meldt de politie. De gealarmeerde traumahelikopter kon vlak na het opstijgen alweer rechtsomkeert.

De politie heeft ter plekke nog sporen vast gelegd die op het wegdek en in de berm te zien waren. Uit de sporen lijkt dat het gaat om één eenzijdig ongeval waarbij het meisje met haar scooter onderuit is gegaan en in de natte koude berm terecht kwam.

112 Elspeet

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Elspeet lees je in onze categorie 112 Nieuws Elspeet. Alle 112 alarmeringen uit Elspeet kan je live volgen via 112 meldingen Elspeet.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.