Redactie 112 0 reactie(s) za 10 oktober 2020, 3:45

Zwaargewonde jonge vrouw aangetroffen in buitengebied van Elspeet

Laatste update: 22 aug 2021 14:43 uur

ELSPEET – Op de Heetkamp in het buitengebied van Elspeet hebben buurtbewoners afgelopen nacht een zwaargewonde jonge vrouw aangetroffen.

De jonge vrouw werd rond 00.20 uur ontdekt nadat een bewoner van een woning aan de Heetkamp controleerde of zijn schuur goed was afgesloten toen hij plots een scooter langs de weg lag liggen. Toen de man poolshoogte ging nemen zag hij dat er een vrouw naast de scooter lag en schoot direct te hulp. Het bleek zelfs een bekende van de man te wezen.

Het slachtoffer bleek er ernstig aan toe, hulpdiensten waaronder een traumahelikopter werden gealarmeerd. Het slachtoffer, een vrouw van 20 jaar oud, is uiteindelijk per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht, meldt de politie. De gealarmeerde traumahelikopter kon vlak na het opstijgen alweer rechtsomkeert.

De politie heeft ter plekke nog sporen vast gelegd die op het wegdek en in de berm te zien waren. Uit de sporen lijkt dat het gaat om één eenzijdig ongeval waarbij het meisje met haar scooter onderuit is gegaan en in de natte koude berm terecht kwam.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons