Redactie 112 0 reactie(s) za 06 juni 2020, 15:13

Auto en tractor slaan over de kop bij ongeval op Elburgerweg bij Epe

Laatste update: 22 aug 2021 14:41 uur

ELBURG / EPE – Door een ongeval op de Elburgerweg N309 tussen Elburg en Epe loopt het verkeer op die weg behoorlijk wat hinder op. In beide richtingen staat inmiddels een behoorlijke file.

Zaterdag rond 11.00 uur kregen de hulpdiensten een melding binnen dat er een ongeval zou hebben plaatsgevonden waarbij een auto en een trekker bij betrokken zijn. Beide voertuigen lagen bij aankomst van de hulpdiensten naast de weg in de berm. De trekker op zijn kop en de auto op zijn zijkant. Ook lag er nog een aanhanger (autoambulance) op de kop in de berm. Al met al een behoorlijke ravage.

Eén persoon is gecontroleerd door het ambulancepersoneel, maar deze hoefde uiteindelijk niet naar het ziekenhuis. Een deel van de Elburgerweg is afgesloten vanwege het ongeval en dit zorgt voor veel vertraging, zowel van en naar Epe als richting Elburg. De politie regelt het verkeer langs het ongeval.

Inmiddels is ook de brandweer gealarmeerd om een boom in stukken te zagen. Deze was namelijk door de aanrijding omgevallen en deels op de weg belandt. Agenten ter plaatse konden nog niks zeggen hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons