Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) ma 01 juni 2020, 18:33

Automobiliste gewond bij botsing tegen boom op de Voorthuizerstraat in Putten

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:41 uur

PUTTEN – Op de Voorthuizerstraat in Putten heeft maandag 1 juni rond 18:00 uur een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een auto is door een onbekende oorzaak van de weg geraakt en tegen een boom gereden.

De brandweer heeft het slachtoffer uit de auto gehaald. De toestand van het slachtoffer is niet bekend. Een traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team (MMT) is geland voor ondersteuning aan het ambulancepersoneel.

Update

De bestuurster van 71 jaar uit de gemeente Aalten is na het ongeval naar het ziekenhuis vervoerd. De politie hd het vermoeden dat er mogelijk sprake was van rijden onder invloed van alcohol. In het ziekenhuis werd voor dat onderzoek bloed afgenomen. De uitslag daarvan wachten we af.

112 Putten

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Putten lees je in onze categorie 112 Nieuws Putten. Alle 112 alarmeringen uit Putten kan je live volgen via 112 meldingen Putten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.