Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) za 30 mei 2020, 16:17

Zwarte rookwolken bij uitslaande brand in schuren aan de Prins Mauritslaan in Harderwijk

Laatst bijgewerkt: zondag 14:41 uur

HARDERWIJK – Zaterdagmiddag 30 mei is brand uitgebroken in een schuur aan de Prins Mauritslaan in Harderwijk. Het vuur werd even voor 16.00 uur ontdekt. De brandweer spreekt inmiddels van een grote brand en is met meerdere eenheden uitgerukt.

Bij de brand komt veel rook vrij. Er staan meerdere schuurtjes in brand. De straat is afgezet en de brandweer is met man en macht bezig om de brand te bestrijden.

Update

De brandweer heeft het vuur onder controle en geeft “brand meester”. Ook de derde brandweerwagen is inmiddels ingezet voor het nablussen van enkele schuren. In het totaal staan of stonden er 6 schuren in brand. Salvage handelt de schade af. Er zijn geen gewonden. De oorzaak van de brand is nog onbekend. De brandweer doet onderzoek.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.