Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) vr 29 mei 2020, 17:36

Eigenaar tattooshop gooit ‘overvaller’ de haven van Harderwijk in

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:41 uur

HARDERWIJK – Vrijdagmiddag 29 mei rond 12.45 uur heeft er een diefstel plaatsgevonden bij Tattoo Pijkie op de Hoogstraat in Harderwijk. Volgens de eigenaar van de shop kwam de dader de winkel binnenstormen. Vervolgens pakte hij een petje van de wand en sprintte de winkel uit.

De eigenaar en twee andere personeelsleden achtervolgden de dader en smeten hem de haven in. De man klom zelf het water uit waarna hij werd ingerekend door de politie. Het gebruikte mes is korte tijd later aangetroffen door duikers van brandweer Harderwijk.

Volgens 112 Alarmeringen Harderwijk kwam om 12:40 uur een melding binnen van een overval.

112 Harderwijk

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Harderwijk lees je in onze categorie 112 Nieuws Harderwijk. Alle 112 alarmeringen uit Harderwijk kan je live volgen via 112 meldingen Harderwijk.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.