Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) do 28 mei 2020, 6:23

Meerdere vrachtwagens in brand bij eendenslachterij Duck-to Thomassen in Ermelo

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:41 uur

ERMELO – In de nacht van woensdag op donderdag is rond 2.45 uur brand uitgebroken op het terrein van eendenslachterij Duck-to Thomassen op de Fokko Kortlanglaan in Ermelo. Op het terrein stonden vijf vrachtwagens plus trailer met kunststof kratten in de brand. Bij de brand waren flinke explosies te horen, ook was er veel rookontwikkeling.

De brandweer heeft opgeschaald naar grote brand. Meerdere brandweerwagens zijn inmiddels ingezet om het vuur te bestrijden. De brandweer is alert op de omliggende bebouwing en begroeiing. Het bedrijfspand zelf is gespaard gebleven. De oorzaak van de brand is onbekend.

112 Ermelo

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Ermelo lees je in onze categorie 112 Nieuws Ermelo. Alle 112 alarmeringen uit Ermelo kan je live volgen via 112 meldingen Ermelo.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.