Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) do 20 februari 2020, 19:24

Automobilist uit Putten ontdekt miauwend katje onder motorkap

Laatst bijgewerkt: zondag 14:40 uur

PUTTEN – Donderdagmiddag kreeg Dierenambulance Putten-Barneveld een melding van mensen uit Putten. Ze wilden met hun auto weg en hoorden onder het rijden gemiauw. Gestopt en er bleek een kat onder de motorkap te zitten.

De dierenambulance werd gebeld maar ondertussen probeerden de mensen zelf ook om de kat eruit te krijgen en dat lukte. Hij zat op de arm van degene die hem eruit gehaald had en sprong eraf onder een andere auto. Ondertussen waren medewerkers van de dierenambulance ter plaatse en moesten plat op onze buik om de kat eruit te halen. Uiteindelijk gelukt en gauw in de bench.

De kat had gelukkig een chip en was goed geregistreerd en zo kon de kat weer naar de eigenaar.

Dierenambulance Putten Barneveld

Dierenambulance Putten Barneveld is werkzaam in de plaatsen Terschuur, Zwartebroek, Barneveld, Voorthuizen, Stroe, Kootwijk, Kootwijkerbroek, Garderen en Putten. Wilt u een melding doen? Bel dan 06 – 55 79 78 50.

De Dierenambulance is een vrijwilligersorganisatie en is onder andere afhankelijk van giften en donaties. Donateur worden?

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.