Logo 112Harderwijk

Redactie algemeen 0 reactie(s) za 15 februari 2020, 10:29

Het Rode Kruis afdeling Harderwijk biedt herhalingslessen en een nieuwe cursus EHBO aan

Laatst bijgewerkt: zondag 11:40 uur

HARDERWIJK – Wilt U Eerste Hulp kunnen bieden? Een ongelukje zit namelijk in een klein hoekje. Thuis, op het werk of zomaar op straat. Het kan zomaar gebeuren, een heleboel mensen zijn van goede wil maar vaak ontbreekt de kennis om adequaat te handelen. Juist een goede eerste hulpverlening kan een wereld van verschil maken voor het slachtoffer en erger voorkomen. En daar draait het om bij EHBO. Dit is ook de reden dat veel zorgverzekeraars de kosten van een EHBO cursus geheel of gedeeltelijk vergoeden.

Gedurende 8 lesavonden van 2 1/2 uur worden diverse ongevallen besproken en leert u op de juiste manier te handelen. De cursus wordt afgesloten met een Rode Kruis European First Aid certificaat. Dit certificaat is twee jaar geldig. Om de geldigheidsduur na twee jaar te kunnen verlengen, is het raadzaam herhalingslessen te volgen. Tijdens deze lessen worden bepaalde onderwerpen herhaald en kunt u aantonen nog steeds een kundige eerstehulpverlener te zijn.

Locatie: Kazerne voor Brandweer en Rode Kruis, Maltezerlaan 3 te Harderwijk. De cursus vindt plaats op 8 woensdagavonden en duurt van 19.30 – 22 uur. Op 24 maart start de eerstvolgende cursus. De minimumleeftijd om deel te nemen is 16 jaar.

Voor informatie over de EHBO-cursus en eventuele aanmelding kunt u contact opnemen met tel. 06-81271740 of [email protected] Aanmelden kan via deze link. https://shop.rodekruis.nl/cursus-uitgebreide-eerste-hulp#zoekfilter-locatie Lukt dit niet, dan graag een mail sturen.

Het maximale aantal deelnemers voor een cursus is 12 personen. Wij verzorgen ook herhalingslessen uitgebreide EHBO op 3, 10 en 17 maart. Voor informatie zie hierboven en aanmelden kan via deze link https://shop.rodekruis.nl/herhalingscursus-uitgebreide-ehbo-h Met een geldig EHBO diploma kun je vrijwilliger Evenementenhulp worden. Er is een grote vraag voor hulpverlening in Harderwijk en omgeving, dus zijn er altijd nieuwe vrijwilligers nodig. Belangstelling? Bel 06-81271740.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.