Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) za 28 december 2019, 16:03

Overval op woning aan de Oude Prinsenweg in Putten

Laatst bijgewerkt: zondag 14:39 uur

PUTTEN – Zaterdagmorgen 28 december rond 06:00 uur is een woning aan de Oude Prinsenweg in Putten overvallen. De politie heeft een onderzoek ingesteld. Of er wat buit is gemaakt is nog niet bekend.

De melding van de overval kwam pas rond 10.30 uur binnen bij de politie. Waarom de bewoner zo lang wachtte met het melden van de overval, kon de politie niet zeggen.

Signalement overvallers

De politie heeft het signalement van de twee verdachten verspreid. De jongste van de twee is een man met een blanke huidskleur. Hij is ongeveer 1.75 meter en droeg tijdens de overval een donker jack en lichtgrijze joggingsbroek.

De ongeveer 30-jarige overvaller heeft een getinte huidskleur en een ongeschoren gezicht. Volgens de politie heeft hij een fors postuur. De man droeg tijdens de overval een blauw spijkerbroek met scheuren en zwarte sportschoenen. Hij had een capuchon waarin bont was verwerkt.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.