Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) wo 18 december 2019, 16:29

Fietser op het Zeepad in Harderwijk tegengehouden en beroofd

Laatst bijgewerkt: zondag 14:39 uur

HARDERWIJK – Gisteravond 17 december, rond 19.00 uur, vond een poging beroving plaats op het Zeepad ter hoogte van het Koggepad in Harderwijk.

Een jongen fietste, nadat hij bij een vriend was geweest in de wijk Stadsweiden, richting huis en werd plotseling door drie andere jongens tegengehouden. Eén van de drie verdachten ging vervolgens voor zijn fiets staan. Het slachtoffer kon hierdoor niet verder fietsen en was genoodzaakt om te stoppen. De twee andere verdachten voelden in de jaszakken van het slachtoffer. Ondertussen vroeg de verdachte die voor de fiets stond, naar geld en naar de inhoud van de tas die het slachtoffer bij zich had.

De drie verdachten droegen donkere kleding, en hadden een capuchon op zij waren 15/16 jaar oud. De verdachten waren bezig om tas van de jongen te pakken, maar werden afgeleid doordat zij twee dames het Zeepad op zagen lopen, waardoor zij snel weg liepen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.