Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) ma 03 december 2018, 20:22

Vrouw op ligfiets aangereden op rotonde in Ermelo

Laatst bijgewerkt: zondag 14:34 uur

ERMELO – Op maandag 03 december 2018, omstreeks 16.08 uur, reed er een mevrouw op haar ligfiets op het fietspad Harderwijkerweg te Ermelo in de richting van Putten.

Ter hoogte van de rotonde met de Stationsstraat kwam vanaf de richting van het centrum een personenauto aanrijden. De bestuurster van de personenauto reed op richting rotonde en ondanks dat de ligfietsster vaart minderde, kon zij niet voorkomen dat zij tegen de personenauto aanreed. De ligfiets liep hierdoor schade op.

De bestuurster gaf de fietsster aan dat zij even doorreed om zo terug te komen. De ligfietsster heeft een half uur gewacht, maar de automobiliste kwam niet meer terug.

Van de automobiliste is bekend dat het gaat om een blanke dame van midden 60. Zij draagt een bril met zwart montuur. Zij sprak Nederlands. Van de personenauto is enkel bekend dat het mogelijk gaat om een donkerblauwe personenauto met een hogere instap.

De politie verzoekt de automobiliste om zich alsnog te melden bij de politie via 0900-8844, zodat de schade netjes geregeld kan worden. Ook is de politie op zoek naar eventuele getuigen van de aanrijding.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.