Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) wo 03 oktober 2018, 17:05

Putten organiseert samen met brandweer en politie een veiligheidsmarkt

Laatst bijgewerkt: zondag 14:33 uur

PUTTEN – De gemeente Putten organiseert samen met de brandweer en de politie een veiligheidsmarkt op woensdagochtend 10 oktober 2018 (tijdens de Ossenmarkt).

Doel van de veiligheidsmarkt is aandacht vragen voor het vergroten van de veiligheid in en om het huis. Iedereen is van 09.00 tot 13.00 uur van harte welkom op het pleintje bij de dorpspomp (hoek Kerkstraat/Dorpsstraat).

De wijkagenten zijn aanwezig voor het beantwoorden van vragen vanuit de wijken. De brandweer is aanwezig om te adviseren over brandbeveiliging (o.a. rookmelders) en veiligheid in huis. Nu de wintermaanden voor de deur staan en de avonden langer worden, steken veel mensen de open haard of kaarsen aan. De brandweer vertelt hoe dit op een veilige manier kan.

De brandweer is op zoek naar brandweervrijwilligers. Tijdens de veiligheidsmarkt informeert de brandweer bezoekers over het zijn van vrijwilliger en wat daarbij komt kijken. Iets voor u/jou?

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.