Redactie — 1120 reactie(s) — ma 21 mei 2018, 16:46

Grote hulpverleningsdag in Putten

PUTTEN – Zaterdag 2 juni vindt er een grote hulpverleningsdag plaats in Putten. Tijdens deze dag zijn er diverse hulpdiensten aanwezig, waaronder de Brandweer, Politie, Ambulancedienst, BOA’s, Koninklijke Marechaussee en Bergingsbedrijf Delta. Er is veel te doen!

Rond de brandweerkazerne zijn verschillende kinderspelen. Zo is er een stormbaan, een puzzeltocht en er mag echt gespoten worden met echte brandslangen. Spuitgasten in de dop kunnen zo hun spuitdiploma verdienen. Daarnaast kan iedereen kennis maken met het gereedschap van de brandweer. Ook kan iedereen leren wat te doen bij een beginnende brand in je eigen omgeving zoals een vlam in de pan.

De politie is aanwezig met diverse eenheden. Maak kennis met de paarden van de bereden politie, de politie te water en de verschillende voertuigen, waaronder de nieuwe mobiele eenheid bus. Daarnaast geeft de Politiekapel Noord- en Oost Gelderland twee concerten bij de brandweerkazerne.

Ook is de ambulancedienst aanwezig. Het aanwezige personeel kan je alles vertellen over de ambulance en hun werkzaamheden.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons