Logo 112 Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) vr 10 november 2017, 0:00

Fietsster gewond bij ongeval in Putten, traumahelikopter afgemeld

Aangepast: 3 jaar geleden

PUTTEN – Op donderdagavond 9 november is een fietsster lelijk gewond geraakt bij een ongeluk op de Kelnarijstraat in Putten. De vrouw werd door een omstander naast haar fiets aangetroffen. In het wiel van de fiets zat een flinke slag.

Het slachtoffer is door ambulancepersoneel met onbekend letsel naar een ziekenhuis gebracht. Een traumahelikopter werd ook gealarmeerd maar die is niet ter plaatse geweest.

Wat er zich precies op straat heeft afgespeeld, is momenteel nog onduidelijk. Mogelijk gaat het om een nare val van de fiets. De politie doet ter plekke onderzoek naar de toedracht en heeft daarom een afzetting gemaakt.

Het laatste 112 nieuws in je mailbox

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

112 Putten

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Putten lees je in onze categorie 112 Nieuws Putten. Alle 112 alarmeringen uit Putten kan je live volgen via 112 meldingen Putten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
×
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.