Redactie 112 0 reactie(s) ma 23 januari 2017, 17:33

Overvallers staan voor dichte deur

ROTTERDAM – Twee mannen met een vuurwapen probeerden zaterdagavond 21 januari een snackbar op de Benedenrijweg in IJsselmonde te overvallen. Omdat de deur van de snackbar op slot zat, moesten de overvallers zonder buit weer vertrekken.

Om zes uur ’s avonds zaten twee mannen in de snackbar te eten. De medewerkster stond met haar rug naar de deur omdat zij met een bestelling bezig was. Op dat moment probeerden twee andere mannen de snackbar binnen te komen. Eén van hen had een vuurwapen vast. Omdat de deur van de snackbar op slot zat, konden zij niet zomaar naar binnen. De mannen trapten nog wel tegen de deur aan, maar deze gaf niet mee. Uiteindelijk gaven de mannen het op en renden weg richting de Oostdijk.

De politie doet onderzoek naar deze poging overval. Van de overval zijn camerabeelden beschikbaar. Mogelijk dat deze in een later stadium worden gepubliceerd als andere opsporingsmogelijkheden niet tot aanhoudingen hebben geleid. Heeft u tot die tijd informatie voor het onderzoek? Laat het ons weten via onderstaand tipformulier of bel met 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons