Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) do 28 april 2016, 23:05

Sporthal Balvers geëvacueerd na brandalarm

Laatst bijgewerkt: zondag 14:21 uur

ERMELO – Donderdagavond 28 april werd brandweerpost Ermelo omstreeks 20:00 uur gealarmeerd om een nacontrole te doen van een mogelijke brand in sporthal Balvers aan de Volenbeekweg in Ermelo. De brandweer kwam daar met gepaste spoed ter plaatse.

In de sporthal werd een brandlucht geroken en in een afgesloten ruimte ging een alarm af. Echter kon niemand deze ruimte in, waarop de brandweer werd gebeld. De brandweer is het pand in gegaan en heeft met een warmtebeeld camera het pand volledig gecontroleerd. Voor de afgesloten ruimte werd een sleutelhouder opgeroepen, zodat de ruimte open gemaakt kon worden. De brandweer heeft deze ruimte ook gecontroleerd.

Tijdens de melding was er een sport evenement gaande in de sporthal. Alle aanwezigen zijn geëvacueerd. De brandweer heeft echter niks kunnen meten en heeft hierop het sein veilig gegeven. Alle aanwezigen konden de sporthal weer betreden. De brandweer denkt dat het mogelijk komt door blikseminslag, aangezien eerder vandaag een onweersbui overtrok.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.