Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) wo 30 maart 2016, 15:55

Politie pakt drugsdealer op aan de Wiekslag

Laatst bijgewerkt: zondag 14:20 uur

ERMELO – Agenten hielden op vrijdag 25 maart op de Wiekslag in Ermelo een 25-jarige inwoner van die plaats aan. De man wordt verdacht van drugs dealen. De politie startte een onderzoek naar de man nadat er verschillende meldingen waren binnengekomen.

De politie kreeg de laatste tijd informatie vanuit verschillende bronnen dat de 25-jarige drugs zou dealen. Hierop werd een onderzoek gestart wat op 25 maart leidde tot een actie waarbij meerdere politieagenten betrokken waren. Agenten zagen dat de verdachte op een parkeerplaats in Ermelo vanuit zijn auto contact had met een andere man. De heimelijke wijze waarop er een overdracht plaatsvond versterkte het vermoeden van een drugsdeal. Toen de twee uit elkaar gingen werd de andere man door agenten opgevangen. Bij hem werd harddrugs aangetroffen. De 28-jarige man uit Ermelo werd daarop aangehouden. De vermoedelijke drugsdealer werd op de Wiekslag op straat aangehouden. Tijdens zijn fouillering vonden agenten meerdere verpakkingen met hard drugs. Ook tijdens de doorzoeking van zijn woning werd een hoeveelheid drugs aangetroffen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.