Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) za 26 maart 2016, 14:44

Twee 15-jarige jongens verdacht van straatroof

Laatst bijgewerkt: zondag 14:20 uur

ERMELO – Twee 15-jarige jongens uit Ermelo zijn op vrijdagavond 25 maart door de politie in hun woonplaats aangehouden. Het tweetal wordt ervan verdacht die avond een 16-jarige Harderwijker te hebben beroofd van zijn tas.

Omstreeks 20.30 uur kwam er een melding bij de politie binnen dat er iemand was beroofd voor de cafetaria bij het station in Ermelo. Het 16-jarige slachtoffer vertelde dat twee jongens op een fiets zojuist zijn tas hadden afgepakt. Hij zou hierbij ook zijn geschopt. Terwijl agenten met de aangever in gesprek waren, kwam er informatie bij de politie binnen over de mogelijke daders. Na onderzoek zijn agenten bij het tweetal aan de deur gegaan. Daar werden de 15-jarigen aangetroffen. Ze zijn aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten in het politiebureau.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.