Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) do 21 januari 2016, 16:58

Man met gestolen pinpas meldt zich na tonen foto

Laatst bijgewerkt: zondag 11:15 uur

HARDERWIJK / ERMELO – Een 22-jarige man uit Ermelo heeft zich donderdagochtend 21 januari gemeld nadat zijn foto woensdagavond gedeeld. De man was gefilmd toen hij pinde met een gestolen pas. De pas was eigendom van een 63-jarige inwoner van Harderwijk. De verdachte ontdekte zelf ook via die weg dat zijn foto gepubliceerd was, waarna hij zich vanochtend meldde op het politiebureau in Harderwijk.

Op donderdag 5 november deed een 63-jarige man uit Harderwijk boodschappen bij de Dirk vd Broek aan de Vuldersbrink in Harderwijk. Twee jonge mannen rolden toen zijn portemonnee. Dezelfde dag is er meerdere keren gepind met de gestolen pas. Van de opnames bij de pinautomaten in Harderwijk en Ermelo zijn bewakingsbeelden. Daarop is tweemaal dezelfde man te zien, met opvallende zwarte jas en knalgroene ‘feestbril’. Deze man heeft zich vanochtend gemeld bij de politie. Bij de beelden van de ABN staat naast hem een tweede jongeman op een fiets. Het onderzoek naar wie dit is loopt nog.

De 22-jarige man heeft bekend degene te zijn die pint met de gestolen pas. Wie precies de portemonnee van de man heeft gerold in de supermarkt is nog onderwerp van onderzoek.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.