Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) do 31 december 2015, 16:42

Jongen (18) steelt fiets en loopt met mes te zwaaien

Laatst bijgewerkt: zondag 14:19 uur

ERMELO – De politie heeft op woensdag 30 december rond 21.50 uur een 18-jarige jongen (woonplaats niet bekend) aangehouden op de Oude Telgterweg in Ermelo. Hij zou kort ervoor een fiets hebben willen stelen en zorgde vervolgens voor onrust door op straat met een mes te zwaaien.

Rond 21.30 uur wilde hij een fiets wegnemen voor een woning. Hij werd echter aangesproken door de 28-jarige eigenaar van de fiets waarop de verdachte besloot weg te lopen. De eigenaar stapte echter in zijn auto en reed achter de jongen aan en sprak deze nog een keer aan. Deze reageerde door op het raam te slaan en tegen de auto te trappen; hij maakte een verwarde indruk.

Aanhouding
De aangever reed weg en waarschuwde omstanders die daarop zagen dat de jongen een mes in de handen had en om zich heen zwaaide; dit leidde uiteraard tot paniek. Ook maakte de verdachte een steekbeweging naar de aangever die nog steeds in de auto zat. Deze had overigens vrij snel de politie gebeld die snel ter plaatse was. De man gooide het mes weg en werd geboeid overgebracht naar het bureau. De politie onderzoekt de zaak.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.