Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) vr 11 december 2015, 15:04

Man moet onder bedreiging van vuurwapen auto afstaan

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:18 uur

HARDERWIJK – Donderdagavond 10 december werd een 37-jarige man in Harderwijk beroofd van zijn auto. De politie zoekt getuigen.

Omstreeks 23.45 uur reed een 37-jarige man uit Harderwijk over de Boslaan. Toen de man uitstapte om een fiets te verwijderen die midden op de weg lag werd hij door twee onbekende personen onder bedreiging van een vuurwapen gedwongen zijn auto af te staan. De daders gingen er met de auto van de 37-jarige man vandoor. In de buurt reed op dat moment ook een tweede auto (een BMW) met gedoofde lichten weg. De politie houdt er rekening mee dat de 37-jarige man wellicht geen toevallig slachtoffer was.

De auto die gestolen is was gehuurd in Duitsland. Het gaat om een zwarte Audi A6 met Duits kenteken DAA3110. De auto staat internationaal als gestolen gesignaleerd.

Wellicht zijn er mensen die het een en ander hebben gezien van deze beroving. De politie vraagt getuigen om te bellen met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

112 Harderwijk

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Harderwijk lees je in onze categorie 112 Nieuws Harderwijk. Alle 112 alarmeringen uit Harderwijk kan je live volgen via 112 meldingen Harderwijk.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.