Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) do 10 december 2015, 17:01

Brandweer staat voor gesloten slagboom bij brand op chaletpark

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:18 uur

ERMELO – Hulpdiensten stonden donderdagmiddag 10 december iets over 16.00 uur voor een gesloten slagboom nadat er een woningbrand was gemeld op chaletpark De Witte Burchten.

Zowel de politie als de brandweer konden het park niet op komen omdat er geen beheerder aanwezig was. De brandweer heeft noodgedwongen de slagboom moeten forceren om het park op te komen.

Uiteindelijk bleek het niet om een brand te gaan maar om een vergeten pannetje op het vuur, de brandweer heeft een controle uitgevoerd. De bewoonster is gecontroleerd door het ambulancepersoneel, zij bleek niet gewond.

112 Ermelo

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Ermelo lees je in onze categorie 112 Nieuws Ermelo. Alle 112 alarmeringen uit Ermelo kan je live volgen via 112 meldingen Ermelo.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.