Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) do 03 december 2015, 15:32

Wielrenner gewond na aanrijding met auto

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:18 uur

AMERSFOORT – Donderdagmorgen 3 december omstreeks 11:15 uur is er een overstekende wielrenner aangereden door een auto op de Daam Fockemalaan in Amersfoort.

Een automobilist die van de Aletta Jacobslaan rechtdoor de Daam Fockemalaan overstak zag de wielrenner over het hoofd, de wielrenner is met een behoorlijke smak op het fietspad terecht gekomen. Het ambulancepersoneel heeft de man de eerste medische zorg verleend en uiteindelijk met onbekend letsel overgebracht naar het Meander ziekenhuis.

De automobiliste mocht hier niet rijden gezien het een busbaan betrof.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.