Redactie 112 0 reactie(s) di 01 december 2015, 16:32

Twee woninginbraken in Putten

Laatste update: 22 aug 2021 14:18 uur

PUTTEN – Maandag 30 november tussen 17:30 uur en 18:30 uur vond er een inbraak plaats op de Vervoornstraat te Putten. Hierbij werd een raam verbroken aan de achterzijde van de woning. De woning is gelegen parallel aan de Kerkstraat.

In het weekend vond er ook een inbraak plaats aan de Mauritsstraat te Putten. Hierbij werd een bovenlicht verbroken aan de achterzijde van de woning. Heeft u hier wat van gezien of gehoord? Neem contact op met de politie via 0900-8844.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en www.betecom.nl.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons