Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) di 01 december 2015, 16:32

Twee woninginbraken in Putten

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:18 uur

PUTTEN – Maandag 30 november tussen 17:30 uur en 18:30 uur vond er een inbraak plaats op de Vervoornstraat te Putten. Hierbij werd een raam verbroken aan de achterzijde van de woning. De woning is gelegen parallel aan de Kerkstraat.

In het weekend vond er ook een inbraak plaats aan de Mauritsstraat te Putten. Hierbij werd een bovenlicht verbroken aan de achterzijde van de woning. Heeft u hier wat van gezien of gehoord? Neem contact op met de politie via 0900-8844.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en www.betecom.nl.

112 Putten

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een inbraak in Putten lees je in onze categorie 112 Nieuws Putten. Alle 112 alarmeringen uit Putten kan je live volgen via 112 meldingen Putten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.