Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) di 01 december 2015, 16:23

Doorrijden na een aanrijding op het Gervenhof

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:18 uur

PUTTEN – Op woensdag 25 november 2015 heeft er omstreeks 12.20 uur een aanrijding plaats gevonden op het Gervenhof in Putten. Het slachtoffer werd op haar fiets, ter hoogte van de Action aangereden door een personenauto. De veroorzaker is na dit ongeval doorgereden. Het ging hierbij om een wat oudere man die in een vrij nieuwe auto reed. Deze auto was grijs van kleur en in het kenteken zat het cijfer 7.

De politie is op zoek naar getuigen van deze aanrijding. Wij hopen dat er mensen zijn die ons iets meer kunnen vertellen over de personenauto en de oorzaak van het ongeval. Als dit het geval is dan kunt u contact opnemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

112 Putten

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Putten lees je in onze categorie 112 Nieuws Putten. Alle 112 alarmeringen uit Putten kan je live volgen via 112 meldingen Putten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.