Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) do 19 november 2015, 21:17

Politie controleert op verlichting

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:18 uur

ERMELO – Donderdagavond 19 november werd op het terrein van autobedrijf Auto Versteeg Buurman een controleplaats ingesteld waar vooral op de werking van de verlichting werd gelet.

De controle zelf bevond zich in en rond Ermelo en Harderwijk op de Harderwijkerweg en werd gelet op de werking van de verlichting en het voeren van mistlampen. Hierbij werd gebruik gemaakt van agenten die op de rotonde stonden, die de auto’s richting de controleplaats stuurde als de verlichting niet goed bleek te zijn. Hierbij kregen ze ondersteuning van eenheden op de motor.

De mensen die aangehouden waren kregen het aanbod om het zelf te repareren of te laten maken in de garage van het autobedrijf. Ook konden ze kiezen voor een boete. Uiteraard koos niemand voor de boete maar heeft iedereen de verlichting (laten) maken. In totaal werden er meer 25 reparaties verricht. 

Ook werd er gecontroleerd op fietsverlichting. Deze mensen, waarvan de fietsverlichting niet werkte of ze niet voerde, kregen direct een boete. Echter kregen ze hier wel fietsverlichting voor terug. De politie kijkt terug op een geslaagde dag om het verkeer weer veiliger te maken!

112 Ermelo

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Ermelo lees je in onze categorie 112 Nieuws Ermelo. Alle 112 alarmeringen uit Ermelo kan je live volgen via 112 meldingen Ermelo.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.