Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) vr 13 november 2015, 20:12

Ernstig gewond na crash tegen boom

Laatst bijgewerkt: zondag 18:19 uur

PUTTEN – Een 18-jarige man uit Ermelo is vrijdag 13 november ernstig gewond geraakt nadat hij met zijn auto tegen een boom is gebotst.

De man reed omstreeks 18 uur vanuit de Vanenburgerallee over de Kiefveldersteeg richting de Waterweg in Putten. Vermoedelijk is hij in een bocht naar rechts met zijn wielen in de llinkerberm terechtgekomen en vervolgens de macht over het stuur kwijt geraakt. Hierdoor is hij met zijn auto tegen een boom gebotst.

Voorbijgangers hebben eerste hulpverleend aan de man. Dit is later door de gealarmeerde hulpdiensten overgenomen. Ook een traumahelicopter werd opgeroepen. De jongeman is uiteindelijk per ambulance naar het AMC in Utrecht gebracht. Zijn toestand is kritiek.

De verkeersongevallendienst van de politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=SnvRy_Cs6Y0

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.