Logo 112 Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) za 07 november 2015, 17:00

Brandweer op zoek naar brand bij ’s Heeren Loo

Aangepast: 3 jaar geleden

ERMELO – Zaterdagmiddag 7 november is de brandweer langere tijd op zoek geweest naar mogelijke brand in meerdere gebouwen van ’s Heeren Loo. Hier werd namelijk een brandgerucht gemeld.

In meerdere slaapkamers werd een brandlucht geroken. De brandgeur was in meerdere gebouwen te ruiken. Omdat de brandweer niks kon vinden is een tweede tankautospuit ter plaatse gekomen, zodat op meerdere plaatsen tegelijk gezocht kon worden.

Na een tijd gezocht te hebben is de brandweer naar het centrale ketelhuis gegaan. Aldaar bleek aan de achterkant van het gebouw een open vuur te zijn, precies bij de aanvoer van frisse lucht. Vandaar dat de rook in meerdere gebouwen te ruiken was.

Lees ook:  Auto verwoest door brand

Na een uitgebreide controle is de brandweer retour gegaan richting de kazerne.

Deel dit artikel:

Het laatste 112 nieuws in je mailbox

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

112 Ermelo

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Ermelo lees je in onze categorie 112 Nieuws Ermelo. Alle 112 alarmeringen uit Ermelo kan je live volgen via 112 meldingen Ermelo.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
×
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.