Redactie 112 0 reactie(s) di 06 oktober 2015, 16:56

Veiligheidsmarkt in Ermelo

Laatste update: 22 aug 2021 14:17 uur

ERMELO – De veiligheidsmarkt staat in het teken van bewustwording, preventie en kennismaking met diverse veiligheidsthema’s. U krijgt tijdens de markt advies en tips van professionals. De markt vindt plaats op het Raadhuisplein (voor het gemeentehuis) op vrijdag 9 oktober tussen 15.00 en 21.00 uur.

Tijdens de markt kunt u, in de speciale hennepcontainers, beleven en ruiken hoe een hennepkwekerij is opgebouwd en welke gevaren er zijn.

U kunt tijdens demonstraties van de brandweer zien hoe u moet handelen bij ‘vlam in de pan”. De brandweer geeft ook een demonstratie over hoe zij beknelde personen uit een auto bevrijden.
Veilig Verkeer Nederland is aanwezig om informatie te verstrekken over veiligheid in het verkeer en er is een fietsenmaker die gratis uw fiets repareert of voorziet van werkende verlichting zodat u tijdens de donkere dagen goed te zien bent in het verkeer.

Defensie laat u zien wat zij bij incidenten en calamiteiten kunnen betekenen voor u. Het 400ste geneeskundig bataljon is aanwezig met een ingerichte medische tent voor bezichtiging.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons