Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) wo 30 september 2015, 15:17

Vermiste vrouw uit Harderwijk gered uit water in Zwolle

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:17 uur

ZWOLLE – Een 48-jarige vrouw uit Harderwijk is woensdagmorgen gevonden door een passerende hond. De vrouw werd sinds de avond ervoor vermist.

Ze lag in het water van de Willemsvaart aan de Oude Veerweg in Zwolle en is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

Dinsdagavond rond 21.30 uur werd er melding gedaan van de vermissing van de Harderwijkse en was er aanleiding de situatie direct serieus te onderzoeken.

Toen een Zwolse woensdagmorgen haar hond uitliet op de Oude Veerweg, bleef het dier aan de riem trekken in de richting van het water, waar het slachtoffer in lag. De voorbijganger alarmeerde meteen de hulpdiensten, die de vrouw uit het water haalden.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.