Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) ma 14 september 2015, 14:52

Hulpdiensten naar woning aan de Groevenbekerhout

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:17 uur

HARDERWIJK – Maandagmorgen 14 september rond 10.30 uur zijn de hulpdiensten opgeroepen voor een woning aan de Groevenbekerhout in Harderwijk.

Ter plaatse bleek er een ongeval in huis gebeurd te zijn, wat er precies heeft afgespeeld is onduidelijk. Wel is er een kindje lichtgewond geraakt, het slachtoffertje is door het ambulancepersoneel behandeld maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

Het vermoeden is dat het kind ergens in vast zat, de brandweer is met koevoet en gereedschap het huis ingegaan, na klein half uur zijn alle eenheden weer vertrokken

112 Harderwijk

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Harderwijk lees je in onze categorie 112 Nieuws Harderwijk. Alle 112 alarmeringen uit Harderwijk kan je live volgen via 112 meldingen Harderwijk.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.