Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) vr 11 september 2015, 16:56

Harderwijker uit de auto getrokken en mishandeld in maisveld

Laatst bijgewerkt: zondag 14:17 uur

HARDERWIJK – De politie heeft donderdagavond 10 september twee Harderwijkers van 21 en 29 aangehouden op verdenking van het mishandelen van een plaatsgenoot in een maisveld gelegen aan het Biezenplein in Harderwijk. De politie is op zoek naar getuigen van het voorval.

De melding over de mishandeling kwam om 19.00 uur binnen bij de politie. Het slachtoffer, een 21-jarige man uit Harderwijk, zou bij een kennis in de auto gezeten hebben, toen deze onverwachts het maisveld aan het Biezenplein insloeg en daar parkeerde. Er kwam een tweede man bij en samen zouden zij het slachtoffer uit de auto getrokken hebben en hem herhaaldelijk hebben geschopt en geslagen. Ook zouden zij enkele bezittingen en kledingstukken van de man hebben meegenomen. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht maar mocht na behandeling wel naar huis.

Op basis van de eerste verklaring van het slachtoffer zijn al snel, rond 19.30 uur, de twee verdachten aangehouden op verdenking van het plegen van de mishandeling. De politie trof hen aan bij de woning van één van hen. De auto’s van beide mannen zijn in beslag genomen voor nader onderzoek.

De verdachten zijn ingesloten voor nader verhoor en de politie onderzoekt het incident en wat de aanleiding was. Ook is de politie benieuwd of mensen iets gezien hebben van dit voorval. Heeft u auto’s geparkeerd zien staan bij het maisveld aan het Biezenplein en/of mannen bij het maisveld gezien die een conflict hadden met elkaar? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.