Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) di 07 juli 2015, 15:20

Oorzaak brand in bungalow Ermelo blijkt ongeval

Laatst bijgewerkt: zondag 14:16 uur

ERMELO – In de nacht van zondag op maandag 29 juni heeft er een brand gewoed in een bungalow aan de Harderwijkerweg in Ermelo. Één man liep brandwonden op en is opgenomen in het ziekenhuis. De oorzaak van de brand was niet direct duidelijk, waardoor een politieonderzoek volgde. Uit dit onderzoek blijkt dat geen sprake was van brandstichting, maar van een ongeval.

 

De brand werd even na 02.30 uur gemeld bij de hulpdiensten, die direct ter plaatse gingen. Vermoedelijk is de brand ontstaan omdat het gas onder een pan aan is blijven staan. De gewonde 37-jarige man uit Amstelveen werd buiten de woning aangetroffen en is direct opgevangen door ambulancemedewerkers. Een andere man, die ook al buiten de woning was, bleek de bewoner van de bungalow. Hij bleef ongedeerd.

 

Het gaat naar omstandigheden goed met de man uit Amstelveen. Hij mag vermoedelijk vandaag het ziekenhuis verlaten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.